Introductie: Lisa Bakker (Stagiaire)

3 april 2019

Mijn naam is Lisa Bakker en de komende tijd ga ik als stagiair bij Het gezonde lichaam aan de slag. In verband met mijn opleiding tot Junior Accountmanager zal ik me bij Het Gezonde Lichaam vooral bezighouden met commerciële taken. Ik hoop de komende tijd bedrijven te kunnen overtuigen dat het belangrijk is om bezig te zijn met de vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Ik heb er heel veel zin in om mee te gaan werken in een energiek en gezellig team, zij gaan mij de komende tijd helpen met het opdoen van nog meer commerciële kennis. Naar aanleiding van mijn eerste stagedag weet ik ook zeker dat dit gaat lukken. Ik mocht namelijk direct mee naar een afspraak met een grote luchtvaartmaatschappij op schiphol, dit was een leerzaam moment voor mij. En ik werd gelijk opgenomen als een onderdeel van het team.

Zoals jullie nu wel kunnen begrijpen: Ik ga vol enthousiasme aan de slag bij Het Gezonde Lichaam.

Met vriendelijke groet,
Lisa Bakker (LinkedIN)