Workshop: Werkdruk Verlagen

Workshop: Werkdruk Verlagen

Klachten door een te hoge werkdruk ontstaan vaker dan je misschien denkt. Verandert er niets, dan zullen de klachten ook niet verdwijnen. Energie, concentratie en focus gaan achteruit. Het werk wordt niet meer zo scherp uitgevoerd als voorheen. Dit is toch niet hoe je het voor ogen hebt?

Ontdekken van de werkstress

Tijdens de workshop Werkdruk Verlagen laten wij zien wat een hoge werkdruk met je kan doen. Wat zijn de klachten, hoe sluipen deze erin? En hoe komt het dat zoveel mensen kampen met overbelasting? We bespreken de draaglast versus de draagkracht, hoeveel kan iemand aan?

Voorkomen & herstellen

Na het bespreken van de klachten en oorzaken, willen we het natuurlijk hebben over hoe we werkstress voorkomen en ongemakken herstellen. Hier wordt ook aandacht besteed aan een goede werkhouding en werktips.

Het laagdrempelige office-gymmen

Ook ‘office-gymmen’ is een onderdeel van de workshop Werkdruk Verlagen. Door middel van allerlei oefeningen wordt het lichaam soepeler en flexibeler. Het is een zeer laagdrempelige manier om je ervan bewust te worden hoe (niet) vitaal je eigenlijk bent. Door deze vrolijke afsluiting van de workshop ontdekt men zelf veel te kunnen verbeteren vanuit hun eigen draagkracht.

Klinkt dit als een interessante workshop voor medewerkers uit jouw onderneming? Wij voorzien je graag van meer informatie of een plan op maat. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Vraag een Offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Wij staan voor je klaar

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding van NL
  • Vitaliteit van A tot Z
  • Hoge klanttevredenheid (TrustScore van 4,5/5,0)
  • Focus op resultaat
  • Héél Nederland

Liever direct antwoord?

  • 085 - 130 15 69 (op werkdagen bereikbaar tot 21:30u)
  • info@hetgezondelichaam.nl